Restaurant Blog
utilitza la categoria per a trobar més facilment els posts
SOPAR CAP D’ANY
Blog_capdany

Bon dia dolleros, tot seguit us deixem amb el menú que us hem preparat per la nit de cap d’any!

Vine a celebrar el cap d’any amb nosaltres, ja ens queden poques taules per passar una nit de cap d’any d’alló més divertida.

Reserves directament a El Doll o trucant al 972 487 014

APERITIUS DE BENVINGUDA

· Piruleta de Parmesà

· Bastonets de pasta de full amb orenga

· Xips de verdures

ENTRANTS

· Torradeta de foie amb melmelada de poma

· Croquetes d’autor

· Pa de coca amb pernil 100% ibèric de glà D.O. Pedroches

· Tast de cuina típica de Bangladesh

· Vieira gratinada amb salsa de marisc

· Caneló de bolets

· Broqueta de pop a la gallega

· Bastonets de pollastre amb tres salses

PRIMER

· Llom de bacallà gratinat a la crema de mel i espinacs

SEGON

· Filet de vedella amb Parmentier i reducció de ratafia

POSTRES

· Brownie amb gelat de menta

___________________

Vins blanc i negre

Aigua i copa de cava

Cava

Raïm de la sort, cotilló i una copa inclosa

Preu_ 55 euros  amb una consumició. Si reserveu abans del dia 23 el preu són 50 euros

 

Categories
ON SOM
  • Pujada Sant Fèlix, 21 Girona · Barri Vell 972 487 014

HORARIS
  • DILLUNS: Tancat
  • DIMARTS: De les 18 a la 1 h
  • DIMECRES: De les 18 a la 1 h
  • DIJOUS: De les 18 a les 2 h
  • DIVENDRES: De les 11 a les 3 h
  • DISSABTE: De les 11 a les 3 h
  • DIUMENGE: De les 11 a les 00 h
EL BLOG
Bona tarda dolleros, passen els dies i  ja tornem a tenir aquí el cap d’any, és per aixó que us volem oferir un menú especial per una nit especial. Fem
Bon dia dolleros, Poppels Kegline 011, aquesta és la nostra nova cervesa de Suecia punxada al doll nº8. Amb un color daurat clar i un cap blanc. Amb olors d’amapola