Restaurant Blog
utilitza la categoria per a trobar més facilment els posts
Sopar Cap d’Any
blog_capdany

Bona tarda dolleros,

passen els dies i  ja tornem a tenir aquí el cap d’any, és per aixó que us volem oferir un menú especial per una nit especial. Fem un doll?

 

Aperitius de benvinguda

· Piruleta de Parmesà

· Bastonets de pasta de full amb orenga

· Xips de verdures

Entrants

· Pa de coca amb pernil 100% ibèric de glà D.O. Pedroches

· Croquetes d’autor

· Patata farcida de formatge de cabra i ceba caramelitzada

· Caneló de bolets

· Broqueta de pop a la gallega

· Vieira amb salsa de marisc

· Bastonets de pollastre amb tres salses

· Enfilall de magret d’ ànec sobre llit de poma i

reducció de vinagre de mòdena

Primer

· Turbot a la “Donostiarra”

Segon

· Medallò de vedella amb permantier de patata i salsa de pernil ibèric

Postres

· Cremós de mascarpone amb fruita de la passió

Vins blanc i negre // Aigua i cava

Raïm de la sort, cotilló i una copa inclosa

Preu 60 euros

Categories
ON SOM
  • Pujada Sant Fèlix, 21 Girona · Barri Vell 972 487 014

HORARIS
  • DILLUNS: Tancat
  • DIMARTS: De les 18 a la 1 h
  • DIMECRES: De les 18 a la 1 h
  • DIJOUS: De les 18 a les 2 h
  • DIVENDRES: De les 11 a les 3 h
  • DISSABTE: De les 11 a les 3 h
  • DIUMENGE: De les 11 a les 00 h
EL BLOG
Bona tarda dolleros, passen els dies i  ja tornem a tenir aquí el cap d’any, és per aixó que us volem oferir un menú especial per una nit especial. Fem
Bon dia dolleros, Poppels Kegline 011, aquesta és la nostra nova cervesa de Suecia punxada al doll nº8. Amb un color daurat clar i un cap blanc. Amb olors d’amapola