Restaurant Blog
utilitza la categoria per a trobar més facilment els posts
Menú Temps de Flors
TEMPS-DE-FLORS-DOLL_blog

Bon dia i bona setmana a tothom, avui us deixem el menú de Temps de Flors, esperem que us agradi.

 

 

· PRIMERS

– AMANIDA DE FAVETES AMB PERNIL, MENTA I CRUIXENTS D’ESCARXOFA

– CANELONS DE BOLETS AMB SALSA DE CEPS

– MACARRONS A LA BOLONYESA

– COCA DE RECAPTE AMB FORMATGE DE CABRA I MEL DE FLORS

 

· SEGONS

– RODÓ DE VEDELLA

– ESPATLLA DE XAI ROSTIDA AMB REDUCCIÓ DE VI

– BACALLÀ A LA MOUSSOLINA AMB PATATA AL CALIU

– TURBOT AL FORN A L’ALL CREMAT

 

· ELS NOSTRES POSTRES ARTESANTS

 

· CAFÉ I BEGUDA

 

 

Categories
ON SOM
  • Pujada Sant Fèlix, 21 Girona · Barri Vell 972 487 014

HORARIS
  • DILLUNS: Tancat
  • DIMARTS: De les 18 a la 1 h
  • DIMECRES: De les 18 a la 1 h
  • DIJOUS: De les 18 a les 2 h
  • DIVENDRES: De les 11 a les 3 h
  • DISSABTE: De les 11 a les 3 h
  • DIUMENGE: De les 11 a les 00 h
EL BLOG
Bon dia dolleros, a continuació us volem informar dels diferents menús de grup dels que disposem. Actualment tenim tres menús a diferents preus. Ens adaptem a les necessitats de cada grup preparant-vos
Bon dia dolleros, Poppels Kegline 011, aquesta és la nostra nova cervesa de Suecia punxada al doll nº8. Amb un color daurat clar i un cap blanc. Amb olors d’amapola