Restaurant Blog
utilitza la categoria per a trobar més facilment els posts
Menú Temps de Flors
flors_2017_Blog

Bon dia dolleros, a contiuació us deixem amb el menú que us hem preparat per a Temps de Flors:

Primers:

Amanida de favetes amb pernil i menta

Canelons de bolets amb salsa de ceps

Macarrons a la bolonyesa

Coca de recapte amb formatge de cabra i mel de flors

 

Segons:

Rodó de vedella

Espatlla de xai rostida amb reduccio de vi

Bacallà a la moussolina amb patata al caliu

Llobarro al forn

 

Pa, aigua i postres o café

20€

Fem un Doll?

Categories
ON SOM
  • Pujada Sant Fèlix, 21 Girona · Barri Vell 972 487 014

HORARIS
  • DILLUNS: Tancat
  • DIMARTS: Tancat
  • DIMECRES: De 18.30 a 1 h
  • DIJOUS: De les 11 a les 2 h
  • DIVENDRES: De les 11 a les 3 h
  • DISSABTE: De les 11 a les 3 h
  • DIUMENGE: De les 11 a les 00 h
EL BLOG
Bona tarda dolleros, passen els dies i  ja tornem a tenir aquí el cap d’any, és per aixó que us volem oferir un menú especial per una nit especial. Fem
Bon dia dolleros, Poppels Kegline 011, aquesta és la nostra nova cervesa de Suecia punxada al doll nº8. Amb un color daurat clar i un cap blanc. Amb olors d’amapola